wie we zijn

Soapbox weet wat jongeren beweegt en met deze inzichten ontwikkelen we impactvolle campagnes. Dit doen we samen met bedrijven, scholen, universiteiten en overheidsinstellingen.

We luisteren, leren, analyseren en bedenken concepten. Dagelijks doen wij dit met een team van zo’n 30 enthousiaste collega’s. Ons hechte team werkt vanuit onze kantoren in Maastricht, Amsterdam en Kaapstad. Samen kunnen we veel. We zijn trots op wat we maken en doen dit met veel plezier.

Waarom soapbox helpt

De maatschappij staat voor een aantal grote uitdagingen, zoals klimaatverandering en ongelijkheid. Steeds meer mensen en organisaties krijgen het besef dat er iets moet gaan veranderen. Maar wat moet er precies veranderen en hoe? Met deze vraag mobiliseren wij jongeren, bedrijven, scholen en universiteiten.

Hoe soapbox helpt

Soapbox motiveert jongeren om maatschappelijke uitdagingen aan te pakken. Samen met een box vol bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen. Gezamenlijk kijken zij naar de uitdagingen van onze tijd, vanuit alle perspectieven. Wij geloven dat door het bundelen van uiteenlopende talenten, kwaliteiten en kennis een bijzondere chemie ontstaat. Het doel van deze samenwerking? Gezamenlijk, vanuit verschillende perspectieven, aan de slag met de uitdagingen van deze tijd.

Dit is waar wij voor staan

Help each other out!

Impact maak je samen, daarom worden onze campagnes ontwikkeld in co-creatie met opdrachtgevers en de doelgroep.

Positive connections

Soapbox verbindt. En dat doen we met het grootste optimisme dat je je kunt voorstellen. Alleen zo kunnen we grote uitdagingen serieus aanpakken.

Challenge based

We denken graag in kansen. Toch vormt bij Soapbox een bepaalde uitdaging altijd het startpunt van een project. Vervolgens motiveren we jongeren om met het vraagstuk aan de slag gaan.

Deliver WOW

Soapbox is tijdens het project van A tot Z betrokken. Naast het bereiken van de afgesproken KPI’s gaan we altijd voor de overtreffende trap van goed. Het beste dus.

Meet our team

Ons team bestaat uit serieuze ICT’ers, enthousiaste creatievelingen en georganiseerde projectmanagers. We werken vanuit onze kantoren in Maastricht, Amsterdam en Kaapstad.