About the inside

our

Story

Op een zomerse middag in Maastricht, 2007, leidde een aaneenschakeling van onverwachte gebeurtenissen tot de geboorte van Soapbox. De ingrediënten van dit succesverhaal? Een gestreste Q-Park directeur, twee ambitieuze entrepreneurs en een populariteitswedstrijd voor studenten. De rest is geschiedenis. Wat wel moet worden herinnerd is de potentie die Hans en Luc zagen in het werken met jongeren. De heren herkenden een gebied waar creativiteit weinig grenzen kent, talrijke kansen liggen en de toekomst wordt gevormd.

Door de jaren heen is er één ding constant gebleven in ons bedrijf: we geven jongeren altijd een stem bij het creëren van onze campagnes. Waar jongeren van houden, wat ze belangrijk vinden en wat ze willen leren beslissen ze zelf. Daarom, in plaats van hun mond te spoelen met zeep, nodigen we ze uit op onze Soapbox en luisteren we naar wat ze te zeggen hebben. Dit alles om erachter te komen hoe we jongeren kunnen inspireren op weg naar succes.

our

Team

Luc Lebens

Oprichter

Hans Heijnen

Oprichter

Ruben Hazelzet

Creatief Directeur

Yme Quispel

Business Development Manager

Joost de Bruijn

Sales

Yoan Iliadis

Projectmedewerker

Mirthe Bouw

Projectmedewerker

Jos Meessen

Directeur Meet the Youngsters

Maartje Hendrix

Projectmanager

Gianno Waltmans

Projectmanager

Lino Thewissen

Projectmanager

Ruud van Lottum

Projectmedewerker

Rik Hendriks

Projectmedewerker

Rik Hillen

HR

Joep Slagter

Projectmedewerker

Ryanne Custers

Projectmedewerker

Menno Moes

Software Engineer

Chris van der Lans

ICT & Multimedia manager

David Görlitz

Front-end developer

Thannee Wiering

Administratief medewerker

join us

Now

Creatieve Projectmanager Amsterdam

Bij Soapbox inspireren wij jongeren met commerciële en maatschappelijk betrokken campagnes. En daar hebben wij jou voor nodig :-)! Soapbox Amsterdam groeit en is per direct op zoek naar een duurzaam inzetbare Account Manager die onze klanten kan voorzien van awesomeness. Daarmee bedoelen we dat je enerzijds creatief op behoeftes kan inspelen en anderzijds weet […]

Projectmanager 4TU

Soapbox zoekt ter aanvulling op het huidige team een ervaren projectmanager die zelfstandig leiding kan geven aan een team rondom technische innovatieve competities (4TU). Binnen deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor de coördinatie van de verschillende projectonderdelen, beheer je op actieve wijze het contact met de betrokken partijen (bedrijven, onderwijsinstellingen en de studenten) en investeer je in […]

Gastdocent

Soapbox is per direct op zoek naar gastdocenten voor de periode van augustus tot en met december om ons bestaande team te versterken.

ALL-ROUND stagiair(e) gezocht SOAPBOX AMSTERDAM

Ben jij een regelaar en heb jij zin om met ons frisse campagnes op te zetten en uit te voeren? Dan hebben wij bij Soapbox Amsterdam een mooie uitdaging voor jou!

PROJEKTMANAGER

Soapbox sucht einen Projektleiter, der ein neues Projekt in Deutschland eigenverantwortlich leiten kann: den RWTH Aachen Contest. Dieser Wettbewerb wurde in Zusammenarbeit mit der RWTH Aachen entwickelt.

Commercieel talent/stagiair(e) gezocht Soapbox Amsterdam

Ben jij commercieel, proactief, gedreven, resultaatgericht en heb jij daarnaast zin om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Mooi. Dan zijn wij, bij Soapbox Amsterdam op zoek naar jou!

Marketing & Communicatie stagiair(e) Soapbox Amsterdam

Ben je sociaal, vind je media interessant en ken je het Adobe pakket van binnenstebuiten? Mooi, dan zijn we op zoek naar jou!

Soapbox Talent Pool

Ben jij een gedreven creatieveling gespecialiseerd op het gebied van grafisch design, illustratie, copywriting, foto –en/of videografie? Wil je werken aan een portfolio vol indrukwekkende cliënten en coole opdrachten? Solliciteer dan nu als freelancer voor de “Soapbox Talent Pool”

Design stagiair(e)

Doe jij een design of ontwerp studie? Wil jij ervaring opdoen in een jong en dynamisch bedrijf? Solliciteer dan nu voor een designs stage bij Soapbox en help mee om de vetste nieuwe designs te ontwikkelen voor onze projecten en klanten.

Niet gevonden waar je naar op zoek was, maar toch onderdeel worden van het Soapbox team?
Stuur ons een mailtje en vertel ons wat je wilt doen. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent.
Stuur je motivatie naar: rik@soapbox.nl