About the inside

our

Story

Op een zomerse middag in Maastricht, 2007, leidde een aaneenschakeling van onverwachte gebeurtenissen tot de geboorte van Soapbox. De ingrediënten van dit succesverhaal? Een gestreste Q-Park directeur, twee ambitieuze entrepreneurs en een populariteitswedstrijd voor studenten. De rest is geschiedenis. Wat wel moet worden herinnerd is de potentie die Hans en Luc zagen in het werken met jongeren. De heren herkenden een gebied waar creativiteit weinig grenzen kent, talrijke kansen liggen en de toekomst wordt gevormd.

Door de jaren heen is er één ding constant gebleven in ons bedrijf: we geven jongeren altijd een stem bij het creëren van onze campagnes. Waar jongeren van houden, wat ze belangrijk vinden en wat ze willen leren beslissen ze zelf. Daarom, in plaats van hun mond te spoelen met zeep, nodigen we ze uit op onze Soapbox en luisteren we naar wat ze te zeggen hebben. Dit alles om erachter te komen hoe we jongeren kunnen inspireren op weg naar succes.

our

Team

Luc Lebens

Oprichter

Hans Heijnen

Oprichter

Stijn van Hall

Multimedia Manager

Nina Hermens

Multimedia medewerker

Miètta Orrù

Projectmedewerker

Michel Ruigrok

Projectmanager

Yme Quispel

Business Development Manager

Lino Thewissen

Projectmanager

Rene Kragt

Operationeel manager

Ruud van Lottum

Projectmedewerker

Judith Roubroeks

Projectmanager

Gianno Waltmans

Projectmanager

Ruben Hazelzet

Creatief Directeur

Kirsten Rietbergen

Projectmedewerker

Menno Moes

Software Engineer

join us

Now

Sales medewerker

Soapbox zoekt per direct een sales medewerker die gemiddeld 24 tot 40 uur per week beschikbaar is.

PROJEKTMANAGER

Soapbox sucht einen Projektleiter, der ein neues Projekt in Deutschland eigenverantwortlich leiten kann: den RWTH Aachen Contest. Dieser Wettbewerb wurde in Zusammenarbeit mit der RWTH Aachen entwickelt.

Bedrijfskunde & Commerciële economie stagiair(e)

Ben jij commercieel, proactief, gedreven, resultaatgericht en heb jij daarnaast zin om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Mooi. Dan zijn wij, bij Soapbox Amsterdam op zoek naar jou!

Marketing & Communicatie stagiair(e)

Ben je sociaal, vind je media interessant en ken je het Adobe pakket van binnenstebuiten? Mooi, dan zijn we op zoek naar jou!

Soapbox Talent Pool

Ben jij een gedreven creatieveling gespecialiseerd op het gebied van grafisch design, illustratie, copywriting, foto –en/of videografie? Wil je werken aan een portfolio vol indrukwekkende cliënten en coole opdrachten? Solliciteer dan nu als freelancer voor de “Soapbox Talent Pool”

Fulltime Projectmanager

Soapbox is momenteel op zoek naar een ervaren projectmanager die zelfstandig leiding kan geven aan een multidisciplinair project in Limburg.

Design stagiair(e)

Doe jij een design of ontwerp studie? Wil jij ervaring opdoen in een jong en dynamisch bedrijf? Solliciteer dan nu voor een designs stage bij Soapbox en help mee om de vetste nieuwe designs te ontwikkelen voor onze projecten en klanten.

Niet gevonden waar je naar op zoek was, maar toch onderdeel worden van het Soapbox team?
Stuur ons een mailtje en vertel ons wat je wilt doen. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent.
Stuur je motivatie naar: stijn@soapbox.nl