Our smokin' services

we go

Above and beyond

Door middel van onze vijf diensten bedenken en verzorgen we volledige marketingcampagnes, waarbij we van begin tot eind betrokken zijn:

1) Analyse

Voordat we de kwasten en verf tevoorschijn halen om het creatieve proces te starten, gaan we de straat op om de doelgroep te vinden. Het succes van elke marketingcampagne begint namelijk met het verzamelen van inzichten over de doelgroep.

Of we nu interviews afnemen op universiteiten, data aan het verwerken zijn achter ons bureau of gedragsanalyses uitvoeren; wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Gedurende deze processen krijgen jongeren alle ruimte om hun gedachten met ons te delen, aangezien wij geloven dat écht innovatieve ideeën voortkomen uit grondige mensenkennis.

2) Conceptontwikkeling

Bij Soapbox geloven wij in de kracht van gezamenlijk creëren. Zeker in de beginfase van de conceptontwikkeling vinden wij dit dan ook van groot belang.

Door jongeren en onze klanten te betrekken in creatieve brainstormsessies gaan we net een stapje verder om inspiratie op te doen en een brug te slaan tussen de klant en doelgroep. Kortom: we love to co-create!

3) Design

Als het aankomt op design dan werken we het liefst met jong talent en hun frisse blik. Zodra het concept klaar ligt kiezen we de perfecte freelancer voor de job, begeleiden we ze door het creatieve proces en zorgen we voor een aantal feedbackmomenten met de klant.

Door ons gevarieerde netwerk van freelancers kunnen wij elke design uitdaging aan: print, digitaal, video, fotografie, vr/ar en gadgets.

4) Promotie

It’s in the name: op een Soapbox onze concepten enthousiast promoten is onze tweede natuur. Voor ons start een succesvolle marketingcampagne altijd met een offline ervaring, waarmee het begin van de customer journey wordt gekickstart.

Op onze Soapbox promoten we producten, adverteren we evenementen en onderwijzen we vaardigheden, met als doel jongeren te inspireren op hun weg naar succes.

5) Eventmanagement

Bij Soapbox stoppen we niet bij het onderdeel promotie. Met jaarlijks terugkerende concepten in ons portfolio kunnen we met trots zeggen dat we evenementen altijd tot in de puntjes organiseren en succesvol afronden.

Tijdens onze evenementen streven we er te allen tijde naar om zowel de partnerorganisatie als de jongeren in de spotlight te zetten. Ons portfolio bevat wervings-, bedrijfs- en recreatie evenementen.