are you the one?

Soapbox Talent Pool

Ben jij een jonge creative gespecialiseerd op het gebied van grafisch design, illustratie, copywriting, foto- en/of videografie? En wil je werken aan een portfolio vol indrukwekkende cliënten en coole opdrachten? Solliciteer dan nu als freelancer voor de “Soapbox Talent Pool”.

Soapbox is een jongere marketingbureau gevestigd in Maastricht en Amsterdam. We voeren opdrachten uit voor nationale en internationale bedrijven in alle gebieden van marketing. Samen met onze partners inspireren we jeugd op weg naar succes.

Natuurlijk willen we deze “vibe” ook uitstralen op onze medewerkers, om die reden hebben we “Soapbox’s Talent Pool” opgezet. Een netwerk van jonge freelancers die ons helpen met de visualisatie en uitvoering van diverse projecten en campagnes. Tot nu toe hebben we met een breed scala van freelancers gewerkt aan projecten voor verschillende interessante klanten (bijv. Rabobank, NautaDutilh). Soapbox zorgt voor een actieve begeleiding gedurende de freelance opdracht.

Naast het feit dat de basics aanwezig dienen te zijn, zijn we op zoek naar mensen die lef hebben en durven af te wijken van de normale “route”. Klinkt dit als muziek in je oren? Grijp dan nu je kans en stuur ons de volgende documenten:

  • CV
  • Portfolio en “mood board” (indien van toepassing op jouw discipline)
  • Je parade paardje – het coolste, beste of mooiste project waar je aan gewerkt hebt

Omdat het internet ons waar ter wereld ook verbindt, hoef jij niet perse in Nederland te zijn om voor ons te werken. Als jij kan chillen op het strand met een cocktail in je hand en tegelijkertijd top kwaliteit werk kan afleveren zeggen wij: Let’s go!

Niet gevonden waar je naar op zoek was, maar toch onderdeel worden van het Soapbox team?
Stuur ons een mailtje en vertel ons wat je wilt doen. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent.
Stuur je motivatie naar: rik@soapbox.nl