are you the one?

Projectmedewerker Onderwijs

Soapbox zoekt per direct (minimaal mei tot november) meerdere projectmedewerkers voor zijn onderwijsprojecten (32 – 40 uur).

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten in het onderwijs. Je wordt verantwoordelijk voor de resultaten en voortgang van een van deze projecten, waarbij je op dagelijkse basis schakelt met je collega-projectmedewerkers en de projectmanager. In deze rol ondersteun je de projectmanager en ben je voornamelijk bezig met communicatie en planning. Hierbij krijg je de vrijheid om zowel op een strategische als creatieve manier aan de slag te gaan. Je stroomt in in een nieuw team en bent medeverantwoordelijk voor de vormgeving hiervan.

Soapbox is een jongerenmarketing bureau dat gevestigd is in Maastricht en Amsterdam. Ons jong en dynamisch team werkt dagelijks aan campagnes voor diverse Nederlandse opdrachtgevers. De focus ligt hierbij altijd op het doel: jongeren inspireren op weg naar succes.  Soapbox heeft een horizontale organisatiestructuur en een informele werksfeer waarin persoonlijke expertises worden benut. Je komt bij ons in een energieke omgeving terecht waarbij je de vrijheid krijgt om jezelf te zijn, van anderen te leren en persoonlijke doelen te behalen.

Werkzaamheden

  • Contacteren van scholen en opvolgingen hiervan.
  • Backoffice werkzaamheden
  • Planning en organisatie rondom de projecten
  • Gastlessen geven op verschillende niveaus in het onderwijs.

Salaris is leeftijd-afhankelijk en zal tijdens een gesprek worden toegelicht.

Buiten het feit dat je voldoet aan de vereisten, zijn we vooral op zoek naar iemand die past in ons team; zowel qua werkvisie als aanpakmentaliteit.

Herken jij jezelf in deze vacature?

Neem dan contact op met Gianno Waltmans (Projectmanager) via gianno@soapbox.nl, 043 7 600 300 of +31 6 15 35 84 81 (voorkeur).

Niet gevonden waar je naar op zoek was, maar toch onderdeel worden van het Soapbox team?
Stuur ons een mailtje en vertel ons wat je wilt doen. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent.
Stuur je motivatie naar: stijn@soapbox.nl