are you the one?

Fulltime Projectmanager

Soapbox is momenteel op zoek naar een ervaren projectmanager die zelfstandig leiding kan geven aan een multidisciplinair project in Limburg. Binnen deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor de coördinatie van de verschillende projectonderdelen, beheer je op actieve wijze het contact met de betrokken partijen en investeer je in een uitbreiding van het huidige netwerk. Als projectmanager bij Soapbox maak je deel uit van een jonge organisatie die zowel commerciële als maatschappelijke projecten uitvoert. In nauwe samenwerking met collega’s realiseer je van begin tot eind campagnes.

Het takenpakket bestaat onder andere uit:

  • Het coördineren van de diverse projectonderdelen;
  • Het aansturen van de betrokken projectmedewerkers;
  • Het uitvoeren van operationele saleswerkzaamheden;
  • Het actief beheren van de huidige relaties;
  • Het benaderen van potentiele klanten en partners;
  • Marketingstrategieën bedenken of verder ontwikkelen en deze vervolgens uitvoeren;
  • Het monitoren van het budget en verzorgen van bijkomende administratie.

 

Als projectmanager bij Soapbox krijg je de mogelijkheid om je als professional verder door te ontwikkelen en jouw organisatorische competenties binnen een inspirerend project te optimaliseren.

Contact

Wij zijn jong, creatief, ondernemend en werken met enthousiasme en betrokkenheid voortdurend aan nieuwe dingen. Wil je bij ons werken? Stuur ons dan zo snel mogelijk je CV + motivatie, presentatie of een ander creatief product om jezelf aan ons voor te stellen. Mail Rik via rik@soapbox.nl

 

Bedrijfsprofiel

Soapbox is een marketingbureau dat bedrijven helpt om met creatieve concepten in contact te komen met hun specifieke jongerendoelgroep. Wij doen dit door doelgroepen te bestuderen, bereiken, betrekken en daadwerkelijk te beraken. Onze concepten enthousiasmeren niet alleen de doelgroep, het activeert jongeren ook om als ambassadeur voor onze opdrachtgevers binnen hun eigen netwerk aan de slag te gaan. Wij zijn als bedrijf de spil in een creatief netwerk van designers, developers, illustreerders en videografen. Zo hebben wij altijd de juiste competenties binnen handbereik.

Did not find what you are looking for, but still want to be part of the Soapbox team?
Just send us an email and tell us what you want to do. We're al ways looking for awesome talent.
Send your application to: rik@soapbox.nl