are you the one?

Design stagiair(e)

Doe jij een design of ontwerp studie? Wil jij ervaring opdoen in een jong en dynamisch bedrijf? Solliciteer dan nu voor een designs stage bij Soapbox Amsterdam en help mee om de vetste nieuwe designs te ontwikkelen voor onze projecten en klanten.

Soapbox is een jongerenmarketing bureau gevestigd in Maastricht en Amsterdam. Met ons team werken we dagelijks aan concepten en campagnes voor diverse merken uit binnen- en buitenland. De focus ligt hierbij altijd op ons doel: jongeren inspireren op weg naar succes.

Als jong bedrijf begint deze visie uiteraard bij onszelf. Daarom kom je bij ons in een energieke omgeving terecht waarbij je de vrijheid krijgt om jezelf te zijn, van anderen te leren en persoonlijke doelen te behalen.

Buiten het feit dat je voldoet aan de vereisten, zijn we vooral op zoek naar iemand die past in ons team. Zowel qua werkvisie als aanpakmentaliteit.

Ben jij bovenstaande topper en lijkt het je leuk om bij ons stage te lopen? Neem dan voor 21 december contact op met Yme via yme@soapbox.nl of kom een keertje langs bij ons op kantoor op de Wibaustraat te Amsterdam.

Niet gevonden waar je naar op zoek was, maar toch onderdeel worden van het Soapbox team?
Stuur ons een mailtje en vertel ons wat je wilt doen. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent.
Stuur je motivatie naar: rik@soapbox.nl